3 de març del 2009

El millor arquitecte del món/ El mejor arquitecto del mundo/ The best architect of the world

Compromès, íntegre i genial, Òscar Niemeyer, arquitecte brasiler de més de 101 anys, encara es manté en actiu i diu que el seu secret són les dones, gaudir del menjar, de la música i dels amics, i que l’arquitectura és secundària. Però és aquesta forma de gaudir de la vida i de ser feliç el què li permet ser tan genial i crear edificis per a la gent. Aquestes són algunes imatges del nostre viatge a Niteroi (Rio de Janeiro).

Comprometido, íntegro y genial, Óscar Niemeyer, arquitecto brasileño de más de 101 años, todavía se mantiene en activo y dice que su secreto son las mujeres, disfrutar de la comida, de la música y de los amigos, y que la arquitectura es secundaria. Pero es esta forma de disfrutar de la vida y de ser feliz lo que le permite ser tan genial y crear edificios para la gente. Éstas son algunas imágenes de nuestro viaje a Niteroi (Río de Janeiro).

Committed, full and brilliant, Óscar Niemeyer, a Brazilian architect of more than 101 years, is still active and says that his secret are women, enjoy food, music and friends, and the architecture is secondary. But this way to enjoy life and be happy is the reason of his geniality and for create buildings for people. Here are some pictures of our trip to Niteroi (Rio de Janeiro).

3 comentaris:

  1. Per als amants de l'arquitectura, la visita a Niteroi és un bon complement a la visita de Rio de Janeiro.

    ResponElimina
  2. A les fotos apareix el Museu d'Art Contemporani, inspirat en una flor i que ofereix una vista panoràmica de Rio de Janeiro des del seu interior. Les altres són imatges del Teatre Popular, és a dir, un teatre per a la gent, que s'obre a l'exterior per poder realitzar esdeveniments que es puguin gaudir a l'aire lliure. Les seves formes estan inspirades en les corves del cos de les dones... És un geni!

    ResponElimina
  3. Genial Simplesmente genial Niemeyer !!!!

    Uma das maiores personalidades vivas do nosso Brasil... Temos muito orgulho em saber que temos um dos melhores ou senão o melhor arquiteto do Mundo...

    Belissima explicação sobre Niemeyer Cèlia

    ResponElimina