14 de gener del 2009

Benvinguts al nostre bloc!


Hola! Som en Marc i la Cèlia i la nostra afició és col·leccionar la bellesa de les petites coses. Aquest concepte, que pot semblar tan abstracte, s’ha anat materialitzant a través d’objectes únics que trobàvem i d’altres que creàvem amb les nostres mans.

D’aquesta manera, la decoració del nostre nou pis va canviar d’un blanc minimalista a un espai càlid i amb personalitat, sota un pressupost molt ajustat i amb un resultat singular i molt personal. Però la dificultat de trobar els elements que van conferir aquesta personalitat a casa nostra i que van fer del nostre pis una llar, ens van fer moure’ns a la recerca d’aquests elements, fins que ens vam aficionar.

Així, cada un dels objectes que seleccionàvem per a casa nostra significava un moment especial, una sensació, un record o una part de nosaltres. D’altres ens explicaven la seva pròpia història: d’on venien, qui els havia creat, com havien viscut, el temps que havien vist passar... Com més gastats i més imperfectes, millor, més personalitat els conferia. Com l’art, la bellesa que trobem en les petites coses que ens envolten ens fan la vida molt més interessant, i fan de les nostres cases una llar.

Es tracta, doncs, de peces úniques, amb història, peces que han estat viscudes. Reciclem i reutilitzem objectes, els donem una nova vida, i, combinant-los amb peces noves, podem aconseguir cases amb personalitat. Però també es tracta de crear-los, perquè la nostra creativitat truca a la porta i envoltats de tanta bellesa és impossible no contagiar-se...

Fent una ullada als objectes que ens envoltaven ens vam adonar que no eren simples objectes de decoració, tampoc semblaven trets d’un antiquari, ni es tractava d’una galeria d’art... Què era doncs? Després d’una pluja d’idees amb paraules que podien definir aquell munt d’objectes, van aparèixer dues: Antic (en català i molt similar a tots els idiomes) i Chic (paraula anglesa, molt estesa per tot el món, que indica elegància), i vam pensar que Antic&Chic seria un nom perfecte per aquest nou projecte.

I així comença la nostra aventura...

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la vostra visita!

    Muchas gracias por vuestra visita!

    Thank you for your visit!

    ResponElimina
  2. Quines coses... quan vosaltres vau començar el blog, jo tot just estava mirant locals per muntar el meu taller.
    Però no ha estat fins avui que us he conegut, i estic encantada, heu aconseguit crear un blog complert en tendències, amb bon gust, amb idees creatives i originals...
    Felicitats!...des d'avui em declaro fan vostre! <3

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies!!! I això que feia dies que el teníem abandonadet el pobre... Molt interessant la teva proposta, la inclourem al bloc!!! Molta sort amb el teu projecte!!!

    ResponElimina
  4. OH!...no haviem vist encara la vostra resposta. Ens alegra molt que us hagi agradat i MOLTÍSSIMES GRÀCIES per incloure'ns!

    No dubteu que quan acabem les obres en el nostre blogroll estareu més que inclosos! <3

    ResponElimina
  5. M'encanta el vostre bloc, i el bon gust que demostreu tenir.
    FELICITATS!
    M.Antònia

    ResponElimina