14 de gener del 2009

L’origen de tot plegat

Hi havia una vegada una noia que pintava i que feia escultura... I un noi que era un manetes, fill de fuster, i que tot el què tocava s’arreglava... Però no s’haurien conegut mai si un bon dia no s’haguessin fet una pregunta existencial: quin és l'origen de la vida? Així que van estudiar biologia i quan es van veure per primer cop, es van enamorar per sempre!

Bé, contes a part, el cert és que una cosa és la professió i una altra cosa és allò que portem dins i que no podem ignorar! Jo havia pintat sempre i havia fet escultures des de petita, però sense donar-li gaire importància... I en Marc utilitzava les seves habilitats en el dia a dia: des de petit creant-se les seves pròpies joguines, fins a més tard, arreglant totes les coses que li posaven per davant... Així que quan vaig començar a restaurar mobles, vam trobar una afició en què tots dos coincidíem i ens complementàvem, i vam prendre consciència que totes les nostres habilitats podien confluir en un nou projecte.


Els mobles recollits a les escombraries o comprats de segona ma començaven a acumular-se al traster. L’adquisició de petits objectes vells pel simple fet de ser bonics va començar a ser un problema. I les meves creacions començaven a fer nosa al taller. Calia fer alguna cosa que ens permetés dedicar més temps a aquella necessitat de crear i d’adquirir peces úniques... Vendre-les! Segur que molta gent, com nosaltres, valora les coses boniques i es troben amb molts obstacles per aconseguir aquests objectes rars. Ara esperem poder respondre, amb aquest nou projecte, a totes aquestes inquietuds.

3 comentaris:

  1. Aquesta és la nostra història... Com sortirà el nostre projecte?

    ResponElimina
  2. No sé com sortirà, però segur que durant el procés ens ho passarem molt bé!!!

    ResponElimina
  3. És cert, el més important és fer el que t'agrada a cada moment, gaudir del camí i no pensar en la meta, i nosaltres ho estem fent!!!

    ResponElimina